Op 2 april is de eerste Denk vooruit. Denk digitaal-workshop van 2019 en het thema is ‘Marketing en medewerkers’. Het programma is laagdrempelig, praktisch en behandelt zowel de online als de offline onderdelen van marketing. Met de kennis uit dit programma kunt samen met uw team aan de slag om u als BOVAG-vakman nog beter te profileren. 

Sprekers

Marketeer Ment Kuiper

Kuiper is een door de wol geverfde vakdeskundige en volgens hem schuilt in iedereen een marketeer. Hij heeft voor elk marketingvraagstuk een pasklare aanpak, van social-mediastrategie tot marketingplan, van een campagne tot werken aan klantloyaliteit. Zijn verhaal brengt inhoud, inspiratie en inzicht in het daadwerkelijk toepassen van marketing. Als klap op de vuurpijl is het ook mogelijk om prangende vragen aan hem te stellen. Als u er zeker van wilt zijn dat uw vraag behandeld wordt, stuur deze dan alvast naar [email protected]. Ten slotte krijgt u Kuipers nieuwste boek ‘Marketingplan op 1 A4’ mee naar huis om alles wat u geleerd heeft nog eens rustig na te lezen.

BOVAG-loopbaancoach Jolanda Verwoert

En dan ligt er een fantastisch marketingplan, en dan moet u die samen met uw personeel in de praktijk brengen. Hoe krijgt u uw medewerkers hierin mee? Of misschien is uw plan wel zo groot dat u nieuwe medewerkers nodig heeft. Hoe weet u of u de juiste sollicitant tegenover u heeft zitten? Op deze en nog veel meer vragen en uitdagingen hebben de BOVAG-loopbaancoaches een antwoord. Jolanda Verwoert helpt u 2 april alvast op weg en geeft u voorbeelden uit de praktijk.

Programma

  • 19.00 uur - Inloop met koffie en thee in het BOVAGhuis in Bunnik
  • 19.30 uur - Welkomstwoord
  • 19.40 uur – Marketeer Ment Kuiper: Marketingplan op 1 A4
  • 20.30 uur – Loopbaancoach Jolanda Verwoert: Iedereen goed aan boord
  • 21.15 uur - Netwerkborrel

Bent u erbij?

Komt u ook op 2 april uw kennis bijspijkeren en bijpraten?

Klik hier om direct aan te melden

Deelname aan deze workshop in het BOVAGhuis is kosteloos voor BOVAG-leden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Kijk voor meer informatie op mijn.bovag.nl/workshopdvdd en meld je vandaag nog aan!