Op dinsdag 20 november organiseert BOVAG de vierde workshop Denk vooruit. Denk digitaal. in het BOVAGhuis in Bunnik. Het thema is ‘Koester uw klant’: hoe zet u uw online communicatiekanalen in zodat u nieuwe klanten werft en uw huidige klanten behoudt?

Hoofdspreker Charlotte Zelders, Head of Digital Acceleration bij PepsiCo (fabrikant van merken als Pepsi, Lay’s en 7Up), vertelt welke stappen zij heeft genomen om de gehele organisatie mee te laten doen met de digitalisering van het bedrijf. Een stap die u ook gaat maken of al maakt. Naast PepsiCo hebben we, zoals u van ons gewend bent, ook twee sprekers die zorgen voor praktische kennis waarmee u gelijk aan de slag kunt.

Sprekers

Hoofdspreker Charlotte Zelders, Head of Digital Acceleration bij PepsiCo, vertelt welke stappen zij heeft genomen om de gehele organisatie mee te laten doen met de digitalisering van het bedrijf. Ook dit jaar is PepsiCo gecertificeerd Top Employer Nederland 2018, en hoort daarmee tot de best scorende Nederlandse werkgevers. Hoe krijgen zij hun medewerkers mee in de slag naar digitalisering?

Mark van Eijnden en Mitch van Maurik (RDC)geven u de do’s en don’ts op het gebied van e-mailmarketing én concrete tips over hoe u uw conversie uit e-mail kunt verhogen.

Simon Slegers en Marieke Klauwers (Coosto)gaan in op reputatiemanagement: hoe weet u dat er op social media over u gesproken wordt en hoe gaat u om met vragen of negatieve recensies op social media?

Programma
13.30 uur Inloop met koffie en thee
14.00 uur Welkomstwoord door Renate Weggemans (BOVAG)
14.10 uur Mitch van Mourik en Mark van den Eijneden (RDC) over de kracht van e-mailmarketing
14.50 uur Simon Slegers en Marieke Klauwers (Coosto) over online reputatiemanagement in de mobiliteitsbranche
15.30 uur Pauze
15.50 uur Charlotte Zelders (PepsiCo) over hoe PepsiCo haar medewerkers meeneemt in de digitalisering van de Benelux Business Unit
16.30 uur Netwerkborrel
Bent u erbij? 

Deelname aan deze workshop in het BOVAGhuis is kosteloos voor BOVAG-leden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Kijk voor meer informatie op mijn.bovag.nl/workshopdvdd en meld je vandaag nog aan!

Wat is Denk vooruit. Denk digitaal? 

Het programma Denk vooruit. Denk digitaal. helpt BOVAG-ondernemers met het online en offline bedienen van klanten op een manier die past in deze tijd. Naast trainingen en workshops vindt u op www.denkvooruitdenkdigitaal.nl handige e-learnings, interessante blogs, interviews met marketeers en onderzoeken die u kunnen helpen bij uw marketingplannen. Graag tot ziens op 20 november!