030-6087737 [email protected]
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar leadmanagement onder leiding van Paul de Vries

27 mei van 19:30 - 20:30

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Het afgelopen jaar heeft online verkopen en digitale klantcontacten een enorme vlucht genomen, ook in de mobiliteitsbranche. Bent u er al achter hoe u de digitale klant anno 2021 het beste kunt aanspreken en bedienen? Of laat u of uw medewerkers deze verkoopmogelijkheden (leads) liggen, omdat de online klant maar lastig is? Niet doen! Wij helpen u graag. Op donderdag 27 mei om 19.30 uur organiseren wij een nieuw Denk vooruit. Denk Digitaal.-webinar. Dit keer met Paul de Vries. Hij neemt u mee in de wereld van lead-opvolging en de nieuwe klant. Paul vertelt over geschikte communicatiemiddelen en geeft verschillende tips en tricks om die online klant om te zetten naar een echte klant. Dat wilt u toch ook?!

Zoals u gewend bent in een fysieke bijeenkomst, is er ook tijd om vragen te stellen. Dit kan via de chatfunctie. Paul de Vries zal tijdens het webinar uw vragen beantwoorden.

Wilt u dit webinar op 27 mei bijwonen? Meld u dan aan via onderstaande button. Enkele dagen voorafgaand van het online evenement ontvangt u de link naar het webinar.

Gegevens

Datum:
27 mei
Tijd:
19:30 - 20:30
Site:
www.bovag-events.nl/dvdd27mei2021

Locatie

Online

Organisator

BOVAG
Telefoon:
030-659 53 00
E-mail:
events@bovag.nl
Site:
https://mijn.bovag.nl/