030-6087737 ps@innovam.nl

Leren & ontwikkelen

Vergroot je kennis en vaardigheden op het gebied van online marketing

Naast het delen van kennis en informatie willen wij jouw als ondernemer of medewerker in de mobiliteitsbranche ook stimuleren om zelf aan de slag te gaan. Dit doen wij door verschillende vormen zelfstudie en opleiding naar voren te brengen.

DVDD-scan

Met de Denk vooruit. Denk digitaal- scan geven wij een indicatie waar je staat op het gebied van online marketing. Dit gebeurt aan de hand van een vragenlijst, waarin verschillende aspecten van online marketing aan bod komen. Hier komt vervolgens een scoren uit die jou een indicatie geeft waar je staat en waar je aan kunt werken.

DVDD-e-learnings (online leren)

Wil je direct aan de slag met het uitbreiden van je online marketingkennis bekijk dan eens onze e-learnings. In deze serie worden stap voor stap de belangrijkste onderwerpen in online marketing behandeld. Daarnaast zijn er korte vragen in de e-learnings verwerkt om direct je kennis te testen.

Het belang van contentmarketing

Hoe en wat van SEO

Google Digitale Werkplaats

Webinars

Aanvullend op de online- en klassikale opleiding zullen we webinars gaan aanbieden. Experts delen in deze webinars hun inzichten en ervaringen op het gebied van tal van onderwerpen die met online marketing en online ondernemerschap te maken hebben.

Automotive Marketing Professionals (klassikaal leren)

AMP is ontwikkeld in samenwerking met PowerKraut om de online marketing kennis van professionals in de mobiliteitsbranche te vergroten. Aan de hand van een 8-tal modules worden alle facetten van online marketing klassikaal onder de loep genomen. Zo ontstaat bij de cursist een totaal beeld van alles wat samenhangt met online marketing en hoe hij of zij dit in kan zetten voor de organisatie. Er kan gekozen worden voor de gehele opleiding, maar de verschillende thema’s zijn ook modulair te boeken. Modules duren steeds een dagdeel.

Conversie optimalisatie

Online Strategie