030-6087737 ps@innovam.nl

Webinars

Via Denk vooruit. Denk digitaal willen wij je graag op de hoogte houden van de laatste stand van zaken op het gebied van digitaal ondernemen. Door middel van webinars brengen wij deze kennis bij je thuis of op de zaak.

Leadmanagement met Paul de Vries

Het afgelopen jaar heeft online verkopen en digitale klantcontacten een enorme vlucht genomen, ook in de mobiliteitsbranche. Bent u er al achter hoe u de digitale klant anno 2021 het beste kunt aanspreken en bedienen? Of laat u of uw medewerkers deze verkoopmogelijkheden (leads) liggen, omdat de online klant maar lastig is? Niet doen! Wij helpen u graag.

Paul de Vries neemt u mee in de wereld van lead-opvolging en de nieuwe klant. Paul vertelt over geschikte communicatiemiddelen en geeft verschillende tips en tricks om die online klant om te zetten naar een echte klant.

Meer verdienen met social media door Jelle Drijver

In deze tijd kan social media u helpen om in contact te blijven met uw klanten, maar ook om nieuwe klanten aan te trekken. Wilt u weten hoe? Jelle Drijver vertelt u in dit webinar alles over hoe u meer kunt verdienen met online zichtbaarheid.

Tijdens het webinar komen verschillende vragen aan bod zoals:

  • Hoe zet u internet in om meer klanten te trekken en meer euro’s te verdienen?
  • Welke social-mediakanalen kunt u daarvoor gebruiken?
  • Hoe zorgt u ervoor dat uw personeel een positieve houding aanneemt tegenover social media?
  • Hoe kunnen zij uw kanalen versterken?

 

De energieke klantreis met Sonja Stalfoort

Hoe weet je of je vandaag de juiste beslissing neemt voor morgen?

Benieuwd hoe de klantreis in uw bedrijf eruit ziet en hoe u die kunt verbeteren? Kijk dan het webinar van Denk vooruit. Denk digitaal. over de klantreis terug! Sonja Stalfoort, auteur van het Top 10 managementboek ‘De Klant Energieke organisatie’, neemt u mee in verschillende praktijkcases rondom het onderwerp ‘de klantreis’. Naast voorbeelden uit de praktijk, geeft Stalfoort ook praktische tips waarmee u direct mee aan de slag kunt.

 

Klantgerichter door de crisis met Sydney Brouwer

Inspirtatieshot voor klantgerichter ondernemen

Het programma loopt zes weken en bestaat uit vier inspiratieshots per week. Een inspiratieshot is een video van circa 5 minuten met daarin een les, advies, tip, opdracht of werkvorm die bijdraagt aan de genoemde doelen. Drie inspiratieshots zijn gericht op iedereen in de organisatie. Een inspiratieshot per week is gericht op managers en leidinggevenden en geeft instructies over hoe zij klantgericht werken en denken kunnen stimuleren en faciliteren. Als afsluiting van het programma sprak Sydney uitgebreid met Mark Wegh (Porsche Centrum Gelderland). 

 

Sydney Brouwer: Klantgerichter door de crisis (Programma)

Webinar Sydney Brouwer met Mark Wegh

In samenwerking met de Google Digitale Werkplaats

Webinars en online coaching voor ondernemers uit de mobiliteitsbranche

De huidige ontwikkelingen zijn uitdagend voor ondernemers. Google Digitale Werkplaats biedt daarom naast e-learnings nu ook webinars en online coaching aan om je op weg te helpen met o.a. je vindbaarheid op het internet, het creëren van content voor social media of het opstarten van een webshop.

Deelname is gratis. Inschrijven kan via de onderstaande links. Tevens vindt u hier de handouts die bij voorgaande webinars van Google zijn verstrekt. 

Agenda Google Webinars

Handouts Google webinars

Bekijk ook onze andere webinars

Prospex: Resultaat halen uit social selling

Kijk ook eens naar…

Zie je kansen maar wil jij te toch verder verdiepen in online zaken doen of je kennis vergroten, kijk dan ook eens naar de volgende onderwerpen. 

10 tips om te verrassen met video door Kees Oldehage

Prospex whitepaper: Scoren met social selling