030-6087737 [email protected]

Webinars

Via Denk vooruit. Denk digitaal willen wij je graag op de hoogte houden van de laatste stand van zaken op het gebied van digitaal ondernemen. Door middel van webinars brengen wij deze kennis bij je thuis of op de zaak.

Klantgerichter door de crisis met Sydney Brouwer

Inspirtatieshot voor klantgerichter ondernemen

Het programma loopt zes weken en bestaat uit vier inspiratieshots per week. Een inspiratieshot is een video van circa 5 minuten met daarin een les, advies, tip, opdracht of werkvorm die bijdraagt aan de genoemde doelen. Drie inspiratieshots zijn gericht op iedereen in de organisatie. Een inspiratieshot per week is gericht op managers en leidinggevenden en geeft instructies over hoe zij klantgericht werken en denken kunnen stimuleren en faciliteren.

 

Sydney Brouwer: Klantgerichter door de crisis

In samenwerking met de Google Digitale Werkplaats

Webinars en online coaching voor ondernemers uit de mobiliteitsbranche

De huidige ontwikkelingen zijn uitdagend voor ondernemers. Google Digitale Werkplaats biedt daarom naast e-learnings nu ook webinars en online coaching aan om je op weg te helpen met o.a. je vindbaarheid op het internet, het creëren van content voor social media of het opstarten van een webshop.

Deelname is gratis. Inschrijven kan via de onderstaande links. Tevens vindt u hier de handouts die bij voorgaande webinars van Google zijn verstrekt. 

Hoe creëer je content voor social media?

Handouts Google webinars

Bekijk ook onze andere webinars

Prospex: Resultaat halen uit social selling

Kijk ook eens naar…

Zie je kansen maar wil jij te toch verder verdiepen in online zaken doen of je kennis vergroten, kijk dan ook eens naar de volgende onderwerpen. 

10 tips om te verrassen met video door Kees Oldehage

Prospex whitepaper: Scoren met social selling